Miért vagyok sűrűn herpeszes?
Mostába nagyon süűrűn előjön az ajkamon. Annó egyáltalán nemvolt panaszom ilyenre,az utobbi időben annál inkább. utoljára májusban volt a felső ajkamon kettő sebféle,de az nagyon durva volt,ajak dagadástól,gennyezésig minden volt.A mainap lettem figyelmesrá ,hogy ismét a felsőajkamon kezd előjönni valami.
Az istenért se tudom mitől lehet ez mostanába.. van tengerimalacom,macskám.. mindig megmosom a kezem,arcom miútán simizem őket. idegen macskákat nemszoktam símogatni... stb. denemhiszem h ettől lenne,hisz régebben nemjött elő.:(( mostanába mások után nemigen iszok.. max bartátom után. szóval fogalmamsincs mitől lehet
Nekem vírustól szokott előjönni. (Most éppen van egy, és beteg is vagyok, szóval vírusos.) Ezt bárhol el lehet kapni.
De előfordul az is, hogy koszos pohártól, kanáltól jön ki a herpeszem. Mintha az undortól jönne.
Köszönöm a válaszokat.
- E is felejtettem hozzá tenni,hogy most is megvagyok fázva.,meg májusban is megvoltam,mikor kijött a felsőajkamon az a durva herpesz. /:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!