Sűrűn jelentkező fejfájás homlok és a halánték táján?
Mindig is fejfájós voltam, elég sokat fájt a fejem gyerekkoromban is, akkor vizsgáltak, de nem találtak semmit.
Mostanában elkezdtem magam jobban figyelni, és szinte naponta érzem a fájdalmat. A homlok résznél a két oldalt a halántékomnál. Van amikor csak enyhén tompán, de van amikor nagyon erősen.
El fogok menni, és ki fogom vizsgáltatni, de kíváncsi lennék arra, hogy van-e valaki akinek hasonlóan fáj, mint nekem?
Remélem nem valami daganat van a fejemben, és az nyom, vagy valami ilyesmi? :-(
Minél többet foglalkozol vele meg figyelgeted, annál rosszabb. A stresszelés miatta rátesz egy lapáttal.
Próbáld ki, hogy naponta megiszol 2 bögre citromfű teát (egyet reggel, egyet estefelé), lehet, hogy segíteni fog, nekem volt hasonló tapasztalatom. Ettől függetlenül a kivizsgálásról nem beszéllek le, de addig is hátha enyhülést hoz ez a módszer.
Köszönöm szépen a válaszod, és a tanácsod, megfogadom!
Igen, megpróbálok valahogyan kevesebbet magamra figyelni,biztosan most jobban ráálltam erre az egészre.
Neked régóta fáj a fejed?
Köszönöm a válaszod!
Sajnálom, hogy a barátod így viselkedett, biztosan nagyon megbántott:-(
Kívánok neked fejfájósmentes napokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!