Mitől hullik a hajam?
Figyelt kérdés
Hosszú, szőke hajam van, amit 3 naponta mosok az eddig bevállt sampon + balzsam kombinációval. Ha 3 napra rá nem mosom meg a hajam, elkezd viszketni a fejbőröm. Mostanában pedig a hajam is jobban hullik, mint ahogy szokott és szeritem ez már nem normális. Főleg hajmosás és fésülés után ijedek meg, amikor egy kisebb tincset húzok ki. Nem foltokban hullik, hanem minden honnan néhány hajszál. Egy hónapja egy családi tragédia ért, gondoltam talán ettől lehet. Mégis érdekelne, mi a véleményetek, hogy mitől lehet? Forduljak orvoshoz? Édesanyám vett egy szert hajhullás ellen, amit ma próbáltam ki. Nem tudom, hogy használni fog e, de ha így megy tovább, szerintem néhány hónap múlva kopasz leszek. 19/2014. szept. 22. 09:51
1/2 anonim válasza:
lehet hogy valamilyen gyulladás lappang a szervezetedben. de ahogy írtad, a stressztől is hullhat.
egyél sok vitamint, gyümölcsöt, fogyassz sok folyadékot, meg hát használd amit anyud vett, hátha helyrejön a dolog.
egyébként nekem is hullik, szintén hosszú szőke, és szintén elkezd viszketni a fejem 3-4 nap után...
2/2 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, megnézi a fejbőröd és elküld vizsgálatokra, ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!