Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy ne féljek...

Mit tehetnék, hogy ne féljek ennyire az agyhártyagyulladástól?

Figyelt kérdés
Nem nagyon járok bulizni, de tegnap voltam..sokan voltak, elvileg jó a levegőztető rendszer, de mégis olyan állott levegőt éreztem, és akkor eszembe jutott h mivan ha valaki köhög vagy tüsszent mellettem és valahogy átkerül a kórokozó a szervezetembe? Olvastam hogy egy 17 éves lány a Balaton Soundon bulizott 2012be és ott kapta el ezt a fertőzést és bele is halt...pedig biztos ő is egészséges volt ráadásul az nem is zárt térbe volt...komolyan emiatt az egy dolog miatt nem mentem eddig bulizni, de most rászántam magam de ettől rettegek mostmár..
2014. szept. 21. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van valami mániája. Neked pont a hipochondria jutott.
2014. szept. 21. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát, nagyon sok mindennek egybe kell esnie, hogy valaki egy buliban vagy a Sound-on agyhártyagyulladást kapjon.

Első tényező a legyengült immunrendszer, aztán sorolhatnék még sok mindent, de nem fogom.

Élvezd az életet, és felejtsd el az agyhártyagyulladást és minden más betegséget!!!

2014. szept. 21. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne olvasgass ilyeneket, ezek nagyon ritka esetek, ha ennyire parázol, akkor be is zárhatod magad egy légmentes kamára és leélheted ott is az életed.
2014. szept. 21. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
védőoltás
2014. szept. 23. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!