Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A Fűtől tényleg lehet fogyni?

A Fűtől tényleg lehet fogyni?

Figyelt kérdés

2014. szept. 20. 20:54
 1/5 anonim válasza:
19%
Igen lehet de ezt ne ugy képzeld el h elszivsz par cigit és hoppá.. lefogytam akik már naponta kb 10spanglit elszivnak azok fogynak..de az életuket elbasszák szval kise brobáld fogyni egy jol összeállitott diétátol lehet+edzéstöl
2014. szept. 20. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fogyniiiii ? Inkább hízni ... Sokaknak nagyon bejönnek olyankor az ízek , falási rohamok törnek ra . : D
2014. szept. 20. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha a drogra gondolsz akkor hülyeség! De ha a rendes fűre gondolsz akkor legeléssz csak nyugodtan..pfff! Hülye kérdésre hülye válasz!
2014. szept. 20. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha marihuánára gondolsz akkor inkább hízni lehet tőle, mert éhségérzetért felelős receptorokat aktivál.
2014. szept. 20. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Én mikor herbáloztam fogytam 15kg-ot pár hónapon belül pedig éjjel nappal csak ettem bár egész nap bevoltam állva folyton :D Áttértem a rendesre 1 hónapja azóta híztam 5 kilót :D
2016. nov. 7. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!