Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beteg vagyok és megyek suliba....

Beteg vagyok és megyek suliba. De már nagyon rossz anya meg bunkó mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szoval vasárnap ota fáj a torkom egész nap fujom az orrom ma megjött a mensi és fáj nagyon a hasam és ennek ellenére megyek iskolába és ha felhozom anyamnak hogy nem akkor rohadt bunko es flegma lesz es azthiszi logok.-.-

És a tanár is szolt hogy minek jövök iskolába

és most aludni se tudok kb 1-2hete nincs székletem(nemtudok kakilni) és fáj a hasam be van dugulva az orrom

mit tegyek?:'(

13/L

És most apammal beszél és ő az elso aztán én és mikor felhoztam vasarnap hogy faj ő erre "majd elmulik" -.-

2014. szept. 16. 21:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Alltalaban ugyvan hogy elmondom hogy nemakarok menni ő erre nagyon duhos lesz aztan erdekes utana egy ido utan semmi nemlesz

De tenleg nagyon szarul vagyok am suliba minden nap kocsival visz ő

2014. szept. 16. 22:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja bocs, hogy Téged kocsival visznek suliba... Jó, akkor sulin belül is van iskolaorvos, bemész hozzá, ő meg elküld a háziorvoshoz.

Vagy anyukád kirak a sulinál, Te meg nem mész be, hanem onnan mész az orvoshoz.

2014. szept. 16. 22:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Telefon van?Akkor hívd ki házhoz a háziorvosodat!Ha megmondod, hogy rosszul érzed magad, nem tudsz bemenni a rendelőbe, akkor ki kell hozzád mennie!Nem ártana, ha jó anyád is ott lenne, hátha az orvosnak elhiszi, hogy beteg vagy.De ha nincs is ott, az sem gond, lényeg, hogy lásson orvos!
2014. szept. 17. 17:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Már elinteztem reggel anyuval orvoshoz mentem de azert koszi:)
2014. szept. 17. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!