Beteg vagyok és megyek suliba. De már nagyon rossz anya meg bunkó mit tegyek?
Szoval vasárnap ota fáj a torkom egész nap fujom az orrom ma megjött a mensi és fáj nagyon a hasam és ennek ellenére megyek iskolába és ha felhozom anyamnak hogy nem akkor rohadt bunko es flegma lesz es azthiszi logok.-.-
És a tanár is szolt hogy minek jövök iskolába
és most aludni se tudok kb 1-2hete nincs székletem(nemtudok kakilni) és fáj a hasam be van dugulva az orrom
mit tegyek?:'(
13/L
És most apammal beszél és ő az elso aztán én és mikor felhoztam vasarnap hogy faj ő erre "majd elmulik" -.-
De egyedul nemtudok elmenni orvos meg csak tölünk 30km-re van hogy mennék el? Ez lehetetlenség és ha reggel kozlom vele hogy nemakarok elkezdi hogy megint-.-
Hogy logni akarok pedig nemis ténleg szarul vagyok nagyon fáj
De hogy menjek el?? Reggel 6kor kelek es mondom anyamnak hogy megyek az orvoshoz? Ez hulyeseg..
Ha megyek orvoshoz vele megyek ..:/
Ha anyukád ilyen gonoszkodó, úgysem tudod meggyőzni, hogy beteg vagy.
Miért kéne megmondani? Miért hülyeség, amit mondok? Elindulsz, mintha suliba mennél, de helyette elmész a dokihoz, kész. Ha tényleg beteg vagy ne tesze-toszáskodj, hanem legyél talpraesett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!