Iskolai orvosivizsgálaton csak én érzem undorítónak, hogy egy pasi előtt le kell venni a melltartót?
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 23:12
1/7 anonim válasza:
Ez nekem új... Nálunk az iskola orvos sosem csinált olyan vizsgálatot amihez le kellett volna vennünk a melltartót.
2/7 anonim válasza:
Sajnos még sokszor fog megvizsgalni egy férfi orvos az életben. Ezt el kell fogadnod, gondold el később meg nőgyógyászhoz kell menned.
3/7 anonim válasza:
Életed során még több pasi előtt le fogod venni a melltartódat, de az orvosi vizsgálatot nem pasi, hanem orvos végzi. Nem tudom milyen vizsgálathoz kell levenni, s hogy nálatok ez hogyan merült fel. A szokásos iskolai rutinvizsgálatokhoz nem szükséges a levétele.
Az orvos nem hatóság, te nem állsz büntetés alatt. Ha szégyellős vagy, kellemetlen, akkor ezt tudasd vele, vagy tanároddal még a vizsgálat előtt. Semmi bántódásod nem lehet emiatt.
De abban is biztos lehet, hogy neki csak munkadarab vagy, nem foglalkozik a ciciddel.
4/7 anonim válasza:
Gondolom a kérdező arra gondolt amikor megnezik, hogy van e gerincferdules e.
6/7 anonim válasza:
Igazad van. Undorito. Ugye a saját testedröl beszélsz?
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, a saját testemről.
2014. szept. 15. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!