Mitol lehet, hogy valaki 23 evesen nem vagyodik pasi utan?
baratnöm talalkozgatott egy par fiuval de 1-2 alkalom utan mindre azt mondta, hogy neki nem tetszik... kerdeztem mi meg a baj? erre azt mondja ök többet akarnak mondom mit? erre azt mondja csokot... miert nem vagyodik valaki egy pasi irant? psziches oka lehet vagy mi?
akar pasit csak a csokot es a szexet kiveve : )
A nővérem ilyen.
Nálunk a családban a nők elég gázosak (anya, nagymama), valószínűleg azért :(
attól, hogy valaki nem egy ordas k... aki odaadja magát minden szembejövõnek, ahogy ezt a mai trend diktálja, attó
l még teljesen normális, nekem példáút pont az ilyen lányok tetszenek, akiknek még udvarolni kell, kõrbezsongani, kialakítani egy kölcsönös bizalomra épülõ románcot, ami akár hónapokig eltarthat, és csak utána a testi kapcsolat... kb ez a különbség a szeretkezés és a du*ás között.
Az én párom is ilyen volt, mi már 9 hónapja randiztunk, mikor elcsattant az elsõ csók, mire lefeküdtünk elõszõr, addigra majdnem egy év, de megérte várni rá, és 1000* jobban becsülöm, mint azt a jónéhány elõdjét, akiket az elsõ második találkozásnál megkaptam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!