A haverokkal találtunk az utca szélén egy eldobott Bomba energia italos üveget ami tele volt és felbontatlan volt. Megittuk de volt benne egy kis jég vagy hó vagy valami olyasmi. És olyan mintha vas íze lenne Ettől lesz valami bajunk? 14/f
Figyelt kérdés
esteleg ne féljek attól hogy patkányméreg/drog volt benne?2010. jan. 18. 16:52
11/16 A kérdező kommentje:
semmi kis luk nem volt rajta
2010. jan. 18. 17:03
12/16 anonim válasza:
Megnéztétek a szavatosságát?
Szerintem le volt járva.
13/16 anonim válasza:
sztem vki elhagyta. ezmégcsak nemis a dobozos fajta, amibe beletudnak szúrni mérget, mert ez üveg. sztem semmi baja nemvolt, vki elhagyta. énis hagytam már el energiaitalt, meg bontatlan cigit is :D
14/16 A kérdező kommentje:
szerintem senki se hagyta el mert állítva volt a földön
2010. jan. 19. 16:13
15/16 anonim válasza:
Szerintem ha nem volt felbontva akkor nem lehet bajotok tőle, és vszinű csak azért éreztétek vasízűnek mert megvolt fagyva.De ha vmit úgy érzel hogy nincs rendben akkor menj el a háziorvosodhoz. De többet amit találtok az utcán nem vegyétek fel, hagyatok ott, ki tudja kié volt (hajléktalané, vmi drogosoké), De ha eddig nem történ semmi vszinűleg már nem is fog!
17/L
16/16 anonim válasza:
nem kellet volna meginnotok de ez egy régi kérdés már ugyhogy gondolom semmi bajotok nem lett tőle:) midneki a saját hibáiból tanul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!