A haverokkal találtunk az utca szélén egy eldobott Bomba energia italos üveget ami tele volt és felbontatlan volt. Megittuk de volt benne egy kis jég vagy hó vagy valami olyasmi. És olyan mintha vas íze lenne Ettől lesz valami bajunk? 14/f
Figyelt kérdés
esteleg ne féljek attól hogy patkányméreg/drog volt benne?2010. jan. 18. 16:52
1/16 A kérdező kommentje:
lécci fontos lenne!!!
2010. jan. 18. 16:55
3/16 A kérdező kommentje:
én csak szinte egy fél kortyot ittam belőle mert azért nekem is van lelkiismeretem
2010. jan. 18. 16:58
4/16 anonim válasza:
hát ha felbontatlan volt tényleg akkor nemhiszem oO
5/16 A kérdező kommentje:
először azthittük belevan pisálva fullig aztán haverom megszagolta és nem
2010. jan. 18. 16:58
6/16 anonim válasza:
de most akkor felvolt bontva vagy nem?
7/16 anonim válasza:
Teljesen mind1 mi volt benne.. ha bajod lesz tőle már úgyis b.szhatod...
Nem mondták még neked, hogy amit az utcán találsz azt ne vedd fel..?
Amúgy ha eddig nem lett bajod nem hiszem hogy lesz.
8/16 A kérdező kommentje:
nem ugy nézett ki mintha felett volna bontva haverom bontotta ki mert nehéz volt leszedni és ha leszedték volna akkor is belenne gyűrődve a teteje (én az erről a fajta energia italról beszélek [link] )
2010. jan. 18. 17:02
9/16 anonim válasza:
ha nem volt felbontva,és "kis lukak"sem voltak rajta,akkor nem lesz semmi bajotok...sztem...
de azért nem értem h miért ittátok meg...
10/16 A kérdező kommentje:
ez olyan fél 2kor volt kb.
2010. jan. 18. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!