Ha 2 éve műtöttek agydaganattal, mennyi az esélye, hogy kiújul?
Figyelt kérdés
Mostanában nincs kedvem, furán érzem magam, gyomorfájás,aludni nem tudok rendesen (2-4 óra utána csak forgolodok) néha zsibbad a lábam. 2 éve nyáron műtöttek, kisagyi jóindulatú daganattal amit teljesen kiszedtek. Ugye nem az van megint? Nagyon félek (22f) belgyógyászhoz mentem múltkor mikor nem tudtam enni, gyomortükrözés volt azt mondta nyombél és Gyomorgyulladás, utána a gyógyszert szedtem jó volt kb másfél hétig, utána, most szerda óta megint ugyanolyan rossz minden...2014. szept. 7. 14:16
1/1 A kérdező kommentje:
Kedden kell MRI-re menni, az orvoshoz pedig utána való hét hétfőn. Azt még túlélem?
2014. szept. 7. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!