Agydaganattal műtöttek 2 hónapja, nem para, hogy újra folytatom az edzéseimet?
ha már rendesen helyre jöttél akkor tudtommal nincs akadálya.
ha lenne akkor mondták volna hogy mennyi ideig és mekkora terhelésnek teheted ki magad.
Attól függ milyen edzésre gondolsz? Te, hogy érzed? Orvosok mit mondanak? De amúgy két hónap nagyon kevés, semmiképp sem eddzél, fél évnél korábban. A tavaszt ajánlom. Nagyon komoly dolog ám, akkor is ha az ember teljesen egészségesnek látszik kívülről. Én is hasonló helyzetben vagyok, csak nekem a nyakamban volt. Nagyon nehéz, nekem is a sport az edzés volt az életem, de az ember egészsége fontosabb. Gondolom te sem lehetsz túl idős, így meg kell értened, hogy ennyi kihagyás kell vagy akár több is. Előtted az élet, és nem csak a régi lehetsz, de jobb is.
Ja és ha kondi termi edzésre gondoltál akkor végképp. Azt nem szabad, nem túlzok ha azt mondom, hogy félévig 5kg-nal nagyobbat nem is lehet emelni. De keresgélj a neten is.
Ha majd eljön az idő, hogy edzhetsz akkor is csak lépésről lépésre, könnyűekkel kell kezdeni, úszás, kocogás!
Jobbulást! :)
Előbb regenerálódj!! Ilyen műtét után 2 hónap nagyon kevés! Elhiszem, hogy hiányzik a mozgás, és mozog is, de ne megerőltetőt. Súlyzós edzést, terhelést semmiképp.
Fokozatosan állj vissza, de - ahogy előttem is mondták - kérdezd ki az orvosod. Dicséretes, hogy újra edzeni akarsz, de az egészséged mindenekelőtt.
3-as vok én is 20 éves.
20 évesen előtted a világ, ha nem is könnyű átmenetileg le lehet mondani az edzésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!