Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? *többi lent*

Mit csináljak? *többi lent*

Figyelt kérdés
Vagdosom magam.Egyre rosszabb a helyzet, eddig a lábamom csináltam, mert ott nem olyan feltűnő, de most már a kezemen csinálom és nem érdekel, hogy lássák.A szüleim eddig nem tudják, de ha megtudják nekem végem, de viszont valakivel muszály beszélnem erről.Ki tudna segíteni?Osztályfőnök?Felnőtt?
2014. szept. 6. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Mondd el az osztályfőnöknek, de elmondhatod a gyermekvédelemért felelős tanárnak is. Minden iskolában van.

Most írhatom én innen, hogy ne tedd, ne bántsd magad, elég, ha mások bántanak, de tudom, hogy ez valamiféle feszültség levezetés.Tényleg muszáj megbeszélned felnőttel. Biztos valamelyikük, vagy mindkettő segíteni fog.

2014. szept. 6. 21:49
 2/2 szamo77db ***** válasza:
Meg tudod mondani, hogy miért teszel kárt magadban? Úgy érzem, egy pszichológus nagyon sokat tudna segíteni neked. Ha nagyon feszült vagy valami miatt, inkább vágj földhöz valami értéktelen tárgyat vagy olyat, aminek ettől nem lesz baja. De semmiképp ne fordulj a saját tested ellen!
2014. szept. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!