Termutetem lesz holnap mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Akinek volt mar ilyen műtétje az is írhat. 17 eves vagyok csontkinoves van a jobb terdemem es ott letört egy kis csont darabka azt távolítják el mert attol faj. Intravénásan altatnak ami hozom sincs milyen gondolom tűn. Keresztül de engem masik mutetemnel mászkál csinaltak.2014. aug. 31. 22:28
1/1 anonim válasza:
Szia! Engem porctöréssel műtöttek arthroszkóposan ami azt jelenti, hogy csak 2 lyuk van a térdemben. Én négy napig feküdtem bent mialatt drén cső lógott ki belőle, ami írtóra fájt. Engem nem intravénásan altattak, de ha téged úgy fognak akkor gondolom, hogy infúzión kapod az altatót vagy ilyesmi. Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!