Ilyen esetben mire számíthatok a Letroxszal?
Figyelt kérdés
Évek óta vannak alulműködéses tüneteim. Most jutottam el a kezelésig, Letroxot kell szednem. Mindig is nagyon vékony voltam, az elmúlt években sem híztam 1 kilót sem, pedig mindent és minden mennyiségben eszek. Várható, hogy meg fogok hízni a gyógyszer hatására? (Elvileg az alulműködés okozná a hízást, de nem okozza, viszont a hormonoknál sosem lehet tudni, hogy mi lehet.)2014. márc. 14. 14:04
1/2 anonim válasza:
A pajzsmirigy alulműködés hízást okoz.
2/2 anonim válasza:
Nem valószínű. Ha genetikailag vékony vagy,akkor hiába eszel nem hízol. A fokozott pajzsmirigyhormon termelés okozhat fogyást,de ha külsőleg kapod olyan dózisban,amilyenre szüksége van,akkor nem hízhatsz,de nem is fogyhatsz mellette. Aki túlsúlyos az fogyni szokott miután elkezdi szedni,ha a túlsúlyba szerepet játszik a hormonhiány. Ha esetleg túl sokat kapnál akkor fogynál,de hízni biztosan nem híznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!