Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alapvetően egy vékonyka lány...

Alapvetően egy vékonyka lány vagyok. Két hét alatt viszont nagyon megnőtt a hasam, mitől lehet? Csak hízok? Nektek volt ilyen? 17L

Figyelt kérdés

Mindig is vékony testalkatú voltam, mindenem olyan kis fiúsan vékonyka volt.(ezt örököltem)

Mindig is tudtam ezt, de akármennyit ettem nem igazán látszott.Mostanában is sokat ettem, hisz szeretek enni főleg ami a kedvencem. Így amikor csak eszembe jut eszek(napi kb 4 fő étkezés és közöttük nasi, csoki,gyümölcsök,kekszek,rágcsa)

És az utóbbi 2 hétben, főleg ezen a héten vettem észre,hogy nagy hasam lett. Nem igazán hájas(az is van de nem sok)hanem olyan kerek, felpuffadt talán,mint egy lufi.Ha behúzom,még akkor sem lapos.Ha megnyomom kemény.Oldalról olyan mintha 4hónapos terhes lennék,pedig nem vagyok az,és a kis mellem miatt mégjobban kidudorodik.

Valami problémám van?Az közrejátszhat,hogy kevés vizet iszom? Vagy egyszerűen csak most kezdtem el hízni és így jelenik meg?De akkor miért a hasamon látszik csak?Nagyon örülnék,ha írnátok valami hasznosat.

2014. aug. 28. 22:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Azért csak csinálj holnap egy terhességi tesztet, és gyere ide vissza az eredménnyel, kiváncsi vagyok. Hogyan védekeztetek?
2014. aug. 28. 22:44
 12/22 anonim ***** válasza:
Belassult az anyagcseréd, így a kalória többletnek köszönhetően elkezdtél hízni! A sport segítene az anyagcseréden, meg talán odakellene figyelni hogy mit és mennyitt....
2014. aug. 28. 22:46
 13/22 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat.

Azért csak észre veszi az ember ha már 4hónapban jár,ne ijesztgessetek már!Gumival védekeztünk és a végén ellenőriztük is,semmi gond nem volt,akkor most hogy lehetnék az...

Egyébként most hogy mondjátok,tényleg alig voltam a Wc-n az utóbbi 3 napban...

2014. aug. 28. 22:47
 14/22 anonim ***** válasza:
56%
11-nek adok igazat. Csinálj holnap egy terhességi tesztet.
2014. aug. 28. 22:49
 15/22 A kérdező kommentje:
És csak így a hasamra híznék? Mert a felsőtestem is vékonyka,meg combra is,mindig is szerettem volna hízni! Ezért is ettem olyan sokat.
2014. aug. 28. 22:50
 16/22 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

4 hónapig menstruált, azért erre elég kicsi az esély....

2014. aug. 28. 22:51
 17/22 anonim ***** válasza:
Kicsi az esély, de van. Ezt pedig minél hamarabb meg kell tudni, utána lehet egyéb irányba kutakodni. Az, hogy 3 napja nem volt WC-n, nem magyarázza, hogy két hete puffad. Eltérő vérzés, hasra hízás, kívánósság, mellnövekedés: elég ok egy terhességi tesztre.
2014. aug. 28. 23:00
 18/22 anonim ***** válasza:
17-es egyetértek!
2014. aug. 28. 23:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Várom a terhességi teszt eredményét, napközben is elvégezheted, ne várj a holnapi reggeli vizeletre. De rögtön a nőgyógyászhoz is mehetsz. Annyira felkavart ez a kérdés, hogy éjszaka többször felébredtem, és ez járt az eszemben.
2014. aug. 29. 09:54
 20/22 A kérdező kommentje:

NEM vagyok terhes, nyugodjatok már meg, elvégeztem.

Egyébként a mellem nem is nőtt...

2014. aug. 29. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!