Mit tegyek a pattanások ellen?
Figyelt kérdés
Kb 1 éve kezdtek kijönni a pattanásaim. Az arcomon régebben sok volt, de át terjedt a vállamra és a felkaromra is. Több féle pattanás irtót is kipróbáltam már, és az arcomról le is tisztult, de a vállam még mindig pattanásos. És legfőképpen inkább ott ameddig a pólóm ér, ezért sokszor leveszem ha itthon vagyok, hogy szellőzzön a bőröm. Valami tipp? Próbáltam már csalánteát is és nemsoká megyek bőrgyógyászhoz.
14/F
Előre i köszönöm a válaszokat.
2014. aug. 25. 15:07
1/13 anonim válasza:
Mosakodj teafa szappannal.
Hetente 1-2 alkalommal használj testradírt.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönm a választ. :) Egyébként ez mennyire segít? Mert, engem inkább a nagyobb piros (gyulladt) pattanások zavarnak. Ez nem lehet esetleg allergia?
2014. aug. 25. 15:30
3/13 anonim válasza:
Mindenképp jó, hogy elmész bőrgyógyászhoz! Ilyen korban amúgy ez normális.. Bár szerintem nem allergia, akné lehet még esetleg, de ezt így nem lehet megmondani. A doki megoldja majd, ne aggódj!
4/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. :) Orvosnál már voltam és azt mondta látott már rosszabbat is, csak még bőrgyógyásznál nem voltam.
2014. aug. 25. 16:57
6/13 anonim válasza:
Minden este amikor letusolsz vagy amikor letusolsz esetleg nap közbe akkor használj svédcseppet. Nekem az segitett.
7/13 A kérdező kommentje:
De én nem akarok 20 éves koromig várni. :(
Amúgy svédcseppet még nem használtam, de majd kipróbálom. :)
2014. aug. 27. 14:51
8/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld pacsi. :)
2014. aug. 31. 16:48
9/13 szamo77db válasza:
Rengeteget kínlódtam annak idején a pattanásokkal, aknékkal, furunkulusokkal én is. Nekem a napi 3-szori langyos, kamillás vízben való mosás használt leginkább. Pedig kipróbáltam annyi mindent, épp csak kutyagumival nem kentem az arcom. És ami fontos: ne nyomkodd, ne piszkáld, ezzel csak rontasz a helyzeten. Kozmetológiai szakrendelésre is lehet menni, ha a bőrgyógyászati kezelés nem hozna megfelelő eredményt!
10/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a tippet. :)
2014. szept. 13. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!