Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi jó a pattanások ellen?

Dóri54454541 kérdése:

Mi jó a pattanások ellen?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és eléggé pattanásos. Tudom,nálam ez még betudható a hormonoknak,de már nem bírom. Voltam kozmetikusnál,kinyomkodta,de csak rosszabb lett. Sajnos már ott vagyok,hogy semmi nem használ. Kipróbáltam 1000 féle krémet,arclemosót,de nem lett jobb. Mit tegyek?
2014. aug. 15. 17:14
 1/7 anonim válasza:
Fogkrém
2014. aug. 15. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Teafaolaj :) minden este használtam és 2 hónap kellett. teljesen eltüntetett mindent. de,hogy nehogy megszokja a bőröm, a gyógyszertárban vettem ilyen zöld kupakos valamit és az is nagyon jó rá.
2014. aug. 15. 17:23
 3/7 anonim válasza:
Avonos krém ami megkeményedik
2014. aug. 15. 17:25
 4/7 anonim válasza:
Te cipődben járok. Menj el bőrgyógyászhoz és kezdj el egy isotretinoin kezelést. Erős gyógyszer, de a pattanásokat eltűnteti pár hónap alatt, ne várj még éveket.
2014. aug. 15. 17:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
2014. aug. 15. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Használj mindennapos bőrradírt!
2014. aug. 15. 18:42
 7/7 anonim válasza:

Sziia.

Én azt olvastam hogy ha megiszol naponta 2-3 liter vizet az használ.

Én kipróbáltam 4 napig (ma az 5. nap) 2 liter vizet megittam. Eleinte nehéz volt de ma már 3-mat is megtudnék szerintem.

Szóval ennek az a lényege hogy teljesen "kimossa a szervezeted" és úgymond méregtelenít. Nekem rengetek mitesszerem volt és sok pattanásom. ma 4 nap után már csak a helye látszik és gyönyörű a bőröm. ajánlom próbáld ki , és nézz utána :)

2014. aug. 30. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!