Nagyon izzadok mit ajánlotok?
Kettesnek köszönöm :D Én próbálok ezekre is odafigyelni de soha nem tapasztalok változást sajnos. :( Bármit használok/teszek mi mindig izzadok de csak stresszhelyzetekben sajnos még a legkisebben is például egy film vagy csak beszélni arról hogy izzad a kezem/hónaljam.
Hármasnak: tudok erről a szerről de komoly mennyiségű alumíniumot tartalmaz ezért biztos vagyok benne hogy nem fogom azt használni. De azért köszönöm. :)
Az unokatesómnak volt ez a problémája kamasz korában.
Neki a bőrgyógyásza konzultált egy nőgyógyásszal és egy olyan fogamzásgátlót írtak fel, aminek az a mellékhatása, hogy kiszárítja a bőrt. Hiába nem volt akkor pasija, azt kellett szednie, de segített neki.
Lehetséges, hogy hormonháztartási problémád van. Nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány, de ha elmész orvoshoz, biztos tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!