Mit ajánlotok? Nagyon izzadok
az a helyzet, hogy nagyon izzadós típus vagyok, ebbe a melegbe pedig szakad rólam a víz mikor csak szimplán ülök is.
holnap este viszont megyek buliba, és szeretnék pasizni is, meg egyébként is... nem akarok ennyire izzadni :S
nagyon látszik az arcomon is, tiszta víz, folyik le...
tudnátok mondani valami trükköt, vagy bármit, a törölgetésen kívül, ami beválhat? :S
köszönöm előre is a válaszaitokat!
16/L
már árulnak dezodorokat amibe tesznek izzadásgátló szereket ezek por alapuak és nem fognak elkenődni és így hoszabban tartanak. én is próbáltam ilyet és szinte azonal hat.csak a kezdre ne igazán fújd mert nagyon fura érzés mert kiszárítja. és úgy vettem észre hogy valamenyi vizet is magába zárnak. rexonák között vannak ilyenek.
14/F
nem eszek :/
van, hogy egy nap épphogy eszek valamit... nem birok enni ebbbe a melegbe :S vizet iszogatok egész nap.
egyébként rexona women happy-t és rexona woman sexy-t használok, de ugyanúgy izzadok tőlük :S
de elég érdeges lenne az arcomra dezodort fújni..
Solutio antisudorica.
Patikában 300-400 Ft körül van.
Ez alkati, több a a verítékmirigyed mint másoknak.
Ha feje allsz egy púderes tartályban, akkor sincs semmi javulás.
Tényleg van elektromos kezelés, minden szőrnél, egyenként kisütik a veritékminigyet.
a solutio-val csak vigyázz!!! nekem teljesen kimarta a hónaljamat, napokig fájt tőle. úgyhogy nem tudom használni, tehát ugyanúgy izzadok :S
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!