Voltam ügyeleten, de nem javult! Mi lehet ez?
18 évesen, úgy, hogy
A családi halmozódásra való tekintettel 2-5 évente érdemes elmenni szűrővizsgálatokra (kardiológia, lipid- és cukorpanel, stb.)
Ja és nyugodj meg, holnap már csak azért is érdemes elmenned a HO-hoz, hogy a továbbiakat megbeszéld vele.
Jaj, ne haragudj az eleje lemaradt, kitörölte a gép, vagy hibásan küldtem el...
Az, hogy folyamatosan figyeled magad és eltéréseket keressel, az önmagában kóros (generalizált szorongás). Azt jó ha tudod, hogy mellkasi panaszok értékelésére egy nyugalmi EKG biztosan nem alkalmas, akár nővér, akár akadémikus professzor készíti, de mivel neked akkor is voltak panaszaid mikor az EKG készült, így ha komoly eltérés lett volna, biztosan látszott volna. Továbbá biztos vagyok benne, hogy történt részletes orvosi vizsgálat, vérnyomásmérés, oxigéntelítettség mérése, de mivel nem írsz róla, így feltételezem ezen eredmények is negatívak lettek. Egyébként a panaszaid sem típusosak, nem utalnak szervi szíveredetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!