Normális, hogy ilyen sokat iszok?
Ez nem feltétlenül gond, ugye a minimum 3l, de ha sportol is az ember napközben, vagy fizikai munkát végez, vagy ha sósan étkezik, nyilván több lesz a folyadékbevitel.
Ha folyton úgy érzed, szomjas vagy, az szerintem azért lehet, mert nincs elegendő ásványi anyag tartalma a víznek. Sportoló vagyok, és ha edzés után sima vizet iszom, akkor az edzés végétől számítva egy óra alatt megiszok 1,5-2l vizet! De ez a sima csapvíz. Még az ásványvízből is lemegy simán a 1,5l.
DE, ha izotóniás italporból hidratáló italt készítek, akkor elegendő a 075-1L is. //izotóniás ital, ha a port 500ml-ben oldod fel, ez energizál, hidratál, ha több folyadékot viszel be ugyanannyi porral - ezt csak azért, ha kipróbálnád...//
Szóval ebben az izotóniás cuccban nagyon sok áványi anyag van, amit amúgy edzés alatt kiizzad az ember, a folyadékot is jobban felveszi a szervezet.
Tudom, nem írtad, hogy sportolsz, ez csak a példa volt. Talán próbáld ki, 200Ft-ért lehet kapni sportboltokban ilyet, vagy talán gyógyszertárban is lehet van valami hasonló cucc. Ha ennek ellenére is sokat iszol, akkor nincs ötletem. Amíg nem vagy beteg ettől, addig lehet, nem is baj, hiszen nem vagyunk egyformák...
Esetleg még megpróbálhatod a multivitamin szedését...
Lehet, hogy valamilyen betegség áll mögötte, ki kellene vizsgáltatnod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!