Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? Tovább lenn

Mitől lehet ez? Tovább lenn

Figyelt kérdés
Két hete fáj a hasam,de nem a méhem vagy petefészkem hanem feljebb,középen. Folyamatosan fáj de ha eszem utána erősödik a fájdalom. Nem eszem más,sem többet mint eddig. Nem eszem fűszeres dolgokat.Normálisan járok a vécére. Sibelium tablettát szedek fejfájás miatt ,aminek mellékhatása lehet a gyomorfájdalom,de nem tudom...:S Nem vagyok hasfájós,nem tudom mitől lehet.:S Nem ettem semmi olyasmit. Valakinek volt már esetleg hasonló tünete?
2010. jan. 14. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
hogyha középen,a köldöködnél fáj,az a gyomrod.említetted,hogy a gyógyszernek amit szedsz az egyik mellékhatása a gyomorfájás.lehet,hogy most azt érzed.nekem is szoktak lenni olyan hetek amikor végig fáj a gyomrom,ilyenkor csak hideg vizet iszok,és reggel este meleg mézes tejet,az nagyon jó rá.egyél sok főtt krumplit,én úgy szoktam hogy megfőzőm héjában a krumplikat,a héjjal együtt feldarabolom,belerakom a tespibe rá natúr csirke és megsütöm.ez nagyon jó étel gyomorfájásra.és pihenj sokat.szénsavas üdítőket semmiképpen se igyál.ha nem múlik,menj el dokihoz,de ha gyomortükrözést ajánl szerintem ne menj bele.anyukámnak volt,beleakadt a tükör a gyomrába,mire észrevették belül mindenhol vérzett,elvérzett szegény..igaz ez a saját tapasztalatom.remélem segítettem.
2010. jan. 17. 12:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igazából nem szokott fájni a hasam,ezért sem értem. Anyum megnyomkodta és fennt jobboldalon ahogy megnyomta,a bal oldalon lennt belehasított és ő azt mondta hogy úgy tudja a vakbél fáj "átlósan".:S Persze elmegyek orvoshoz hétfőn. Nem engedem a tükrözést. Sajnálom ami anyukáddal történt.:S
2010. jan. 17. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!