Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Amikor leborotválom magam a...

Amikor leborotválom magam a fanszörzetnél mindig kipattogzodik, lehet ellene tenni valamit?

Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nos, én évek óta küzdök ezzel. Mivel még mindig küzdök vele, segíteni nem igazán tudok, de hátha valami ötlet ezek alapján benned felmerül.

Amit eddig kipróbáltam:

- epilátor - ezzel kicsit mérséklődött, de amikor nőtt, ugyanúgy voltak szőrbenövéseim, és mérsékelten pattanásaim

- kortikoszteroidos kenőcsök (ekcémás is vagyok) - kicsit lehúzták a gyulladást, de piros pöttyök voltak

- nem kapargattam - azt hittem, én provokálom a gyulladást, de vakargatás és nyomkodás nélkül is begyulladt

- testápolók garmadája - semmit sem segítettek, sőt még jobban bedurrant

- zuhanyzás/fürdés időzítése - nekem abszolút nem befolyásolta, hogy előtte vagy utána közvetlenül vagy fél nappal később fürödtem (állítólag a vizezés árt neki).

Most éppen az epilátor + érzékeny bababőrre való hintőpor kettősét használom. A probléma nem szűnt meg, a régi hegek ott vannak, de valamiféle javulás beállt, tehát jóval kevesebb pöttyöm van, és azok sem durrannak be annyira. A végleges megoldást még keresem.

(Még vannak speciális, genitális tájékra kifejlesztett aftershave krémek nőknek. Nem próbáltam, de lehet bejön. Nekem a vivőanyagok kicsinálják az amúgy is hulladék bőrömet...)

2014. aug. 17. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:
1-es, az meg se fordult a fejedben hogy ne borotváld le? /facepalm
2014. aug. 17. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez is egy opció :-) Csak valószínűleg majomnak indultam anyám hasában, így nincs más választásom, mint a biokertészet kigyomlálása. Engem zavar.
2014. aug. 17. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!