Amikor leborotválom magam a fanszörzetnél mindig kipattogzodik, lehet ellene tenni valamit?
Nos, én évek óta küzdök ezzel. Mivel még mindig küzdök vele, segíteni nem igazán tudok, de hátha valami ötlet ezek alapján benned felmerül.
Amit eddig kipróbáltam:
- epilátor - ezzel kicsit mérséklődött, de amikor nőtt, ugyanúgy voltak szőrbenövéseim, és mérsékelten pattanásaim
- kortikoszteroidos kenőcsök (ekcémás is vagyok) - kicsit lehúzták a gyulladást, de piros pöttyök voltak
- nem kapargattam - azt hittem, én provokálom a gyulladást, de vakargatás és nyomkodás nélkül is begyulladt
- testápolók garmadája - semmit sem segítettek, sőt még jobban bedurrant
- zuhanyzás/fürdés időzítése - nekem abszolút nem befolyásolta, hogy előtte vagy utána közvetlenül vagy fél nappal később fürödtem (állítólag a vizezés árt neki).
Most éppen az epilátor + érzékeny bababőrre való hintőpor kettősét használom. A probléma nem szűnt meg, a régi hegek ott vannak, de valamiféle javulás beállt, tehát jóval kevesebb pöttyöm van, és azok sem durrannak be annyira. A végleges megoldást még keresem.
(Még vannak speciális, genitális tájékra kifejlesztett aftershave krémek nőknek. Nem próbáltam, de lehet bejön. Nekem a vivőanyagok kicsinálják az amúgy is hulladék bőrömet...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!