Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tennének ezekkel a körmökk...

Mit tennének ezekkel a körmökkel és Hogyan lehetne szebbé tenni őket? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Nem tudom mit tegyek, probáltam megnöveszteni, de nem áltak jól. Probáltam nem növelni, úgy sem volt jó.

Nem rágom a körmem. Hogy tehetném szebbé őket?

[link]

2010. jan. 14. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
fesd ki valami körömlakkal. vagy menj el manikűröshöz, aki szépen kiformázza, kifesti, és lehet úgy jobban tetszene. esetleg csináltathatsz zseléből a saját körmödre épített műkörmöt is.
2010. jan. 14. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha egy nagyon nagyon picivel lenne hosszabb (nem vadmacska karmokra gondolok) akkor szerintem a francia köröm jól állna,mármint az a lakozzás.Amit még tehetsz,hogy ápolod a körömágyat,hogy ne nöjjön le. Ennyit tudnék javasolni.Egyébként szép formája van,semmi baj sincs így sem vele.
2010. jan. 14. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy manikűrös csodákat művel!

Tetess fel műkörmöt, mert akkor leszoksz a körömrágásról, vagy vegyél savanyú körömlakkot, vagy csak egyszerűen határozd el hogy abbahagyod.

Ezután vegyél szép körömlakkokat, díszeket, és tuti nem fogod rágni, mert olyan szép lesz. Ilyen mintákat találsz a gugliban.

2010. jan. 14. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:

nem rágja a körmét..

amikor megnőtt a körmöd az miért nem volt jó? nem tetszett,vagy beszakadt,szétvált,vagy mi?

2010. jan. 14. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is kb. ilyen. Sokmindennel próbálkoztam, ma már elfogadom és szinte tövig vágom, pici fehéret hagyok csak. És attól, hogy rövid, még nem ápolatlan.
2010. jan. 14. 16:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem voltak szépek mikor megnőttek. Mintha lapátok lennének helyette:(
2010. jan. 14. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:

nálam ez bevált: lakkozd és megerősödik,könnyebb lesz formára reszelni.

ha megteheted,menj el egy manikűröshöz aki formára reszeli és utána esetleg látni fogod,h hogy és milyenre kéne.vagy akár csak valami ismerőst kérj meg,hogy ő próbálja meg formára reszelni. szerintem a műkörömmel ne is próbálkozz,mert csak el fog vékonyodni és nehéz lesz megnöveszteni.

2010. jan. 15. 23:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért tűnt "lapátnak", mert a megnövesztés nem azt jelenti, h növesztem-növesztem és kész.-.-' Formára kell reszelni!
2010. febr. 2. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel kicsi az a rész amit nem tudsz levágni, mármint a köröm rész (nem tudom hogy megfogalmazni), ezért nem áll túl jól a hosszú köröm. Viszont, szerintem szebb lenne, ha kevésbé ovális, inkább négyzetes alakú lenne a vége.
2010. febr. 2. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!