Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a benőtt...

Mit lehet tenni a benőtt körmökkel?

Figyelt kérdés
Mindkét lábamon ugyanaz a köröm befele nő. Alig lehet levágni, mert nem férek rendesen hozzá. Ha leszedetném az orvossal, akkor normálisan nőne vissza, vagy ugyanilyen maradna? És mennyi ideig tartana, ameddig visszanőne?
2009. márc. 23. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

A benőtt körömmel mindenképpen orvoshoz kell fordulni.

Lehet még menthető, de ha leszedik vagy hasonló akkor utána nagyvalószínűséggel rendesen fog visszanőni.

Egyébként okozhatja szoros cipő is, főleg ha ugyanazon a lábujjon mindkét lábon.

Fordulj először a háziorvosodhoz aztán majd ő átirányít a kellő helyre.

2009. márc. 23. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmész sebészetre és kivágatod, akkor nagy valószínűséggel visszafog nőni. Én lézeresen szedettem ki, (habár az egyik oldalt már visszanőtt egy kicsit)ez azért jó mert a lézer kiírtja a körömöt azon a részen véglegesen. És nemkellett az egész körmöt leszedni. Nekem 9000 e. ft/köröm szél -be került.
2009. márc. 23. 23:04
 3/6 A kérdező kommentje:
És ha leszedik, akkor fájni fog a helye, amíg vissza nem nő? Bár inkább, minthogy egész életemben ezzel kelljen kínlódnom..
2009. márc. 23. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

megéri a lézeres kezelés

nem lesz többet gondod vele

2009. márc. 23. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is lézeres megoldás segített, a sebészeten nagyon fájt, és visszanőtt, semmit nem értem vele.Lézerrel kiszedték, és oldalra nem is nő a köröm, azaz nem tud benőni, de egy idegen meg nem mondaná, hogy nem nő szóval esztétikai hibát nem okoz
2009. márc. 24. 06:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én pedikűrösöm rendberakja. Nem fáj. Ne legyen gombás, mert előbb a gombát írtja ki ami sokáig tart. Rátesz egy drót szerű kis kütyüt, ami elég sokáig rajta kell hogy legyen, de nagyon hamar meg fog szünni a gyulladás, (ha van) és ha lenő a köröm, akkor már nem nő be többet, csak egyenesen kell vágni.

Ha érdekel,Budán van a XI. kerületben, és Törökbálinton.

Privátban megadom a telszámát ha kéred.

Gyógyulást!

2009. márc. 25. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!