Tusia kérdése:
Miért nem bírok "üríteni"? Gyors segítség kéne!
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egy kicsit ciki kérdés,de tegnap óta nem tudok, mert amikor jönne, nagyon fáj, és nem jön ki semmi. Stadalaxal már próbálkoztam.2014. aug. 14. 19:27
2/5 anonim válasza:
Laevolac szirup. Mindent kivisz,recept nélkül kapható
3/5 anonim válasza:
Igyál sokat,egyél gyümölcsöt,a szilva és a szőlő ilyenkor csodákat művelhet.
4/5 anonim válasza:
Kézizuhany feje lecsavarva, meleg víz közvetlenül az anuszba. Egy ilyen gyors beöntés mindent megold. Nyilván nem vittél be elegendően sok folyadékot az elmúlt izzadós napokban és a fokozott víz-visszaszívás miatt besűrűsödött a béltartalom.
5/5 anonim válasza:
Én ilyenkor szilvalekvárt szoktam enni, de a te esetedben ez nem biztos, hogy segíteni fog. Ha pár napon belül nem múlik el, akkor mindenképpen menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!