Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem tudok aludni napok óta?

I3u[R]n kérdése:

Miért nem tudok aludni napok óta?

Figyelt kérdés
Hali. Miért nem tudok aludni már napok óta? Reggel délbe szoktam kelni, éjfélkor pedig lefeküdni, de órákat forgolódok, a másnapi dolgaimon gondolkodva. A forgolódással nincs is baj, de viszketek néha, nyakig be vagyok takarózva, ha kitakarózok fázok. Próbáltam már, hogy reggel 7kor felkelek, de még így se tudtam aludni. Álmos voltam, de nem tudtam sehogy se feküdni, mindenhogy kényelmetlen volt. Ha nappal kimegyek, "sportolni", tehát mozogni, akkoris az a gond, hogy fáradt vagyok, de mocorgok. Minden este forró vízben fürdök, még nyáron is, szóval ez nem lehet a viszketésem oka. Segítsetek!

2014. aug. 13. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Idegi eredetű, valami aggaszthat, valamilyen problémád van, ami megoldásra vár. Nem tudod, mi az?
2014. aug. 13. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért nem tudsz elaludni, mert a másnapi dolgaidon gondolkodsz, ha valaki ideges, akkor sem tud aludni. Viszketés több oka is lehet, pl, valamilyen betegség, amit ki kell vizsgáltatni, de lehet valamilyen rovar is a lakásban.
2014. aug. 13. 16:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Nah igen, 1. válaszoló. sok problémám van, de az magánügy. És úgy viszketek, hogy melegem van.
2014. aug. 13. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!