Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet nőni 17-19 éves kor...

Lehet nőni 17-19 éves kor között nőni 3 centit, ha fiú vagyok, és apukám magasabb nálam?

Figyelt kérdés

2014. aug. 12. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
en ugy tudom hogy 20-21 eves korig meg nöhet picit az ember,de aki hirtelen nött sokat az utäna mär nem nagyon nö
2014. aug. 14. 22:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Mit jelent az,hogy hirtelen nőni sokat?
2014. aug. 14. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:
az fiuknäl van ältaläba olyan 13 ,14 eves korba mikor hirtelen megnönek,ha jelentös mertekü volt a növes ezen idöszakban,lehet hogy az illetö mär elerte az eredeti msgassägät es nem fog nöni. Vagy ha megis,mär csak kicsit
2014. aug. 15. 00:04
 4/8 A kérdező kommentje:
és ha egy centi sem volt?
2014. aug. 15. 08:38
 5/8 A kérdező kommentje:
ha én 13-14 évesen sokat nőttem volna nem lennék alacsony,de egy centit sem nőttem,ez mit jelent?
2014. aug. 15. 09:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor nőhetetk még 3 centit?
2014. aug. 15. 09:14
 7/8 A kérdező kommentje:
a 0 centi nem jelentős mértékű növekedés,tehát akkor hogy van ez az én esetemben?
2014. aug. 15. 09:27
 8/8 anonim ***** válasza:
szia! Elöször is ne gondold hogy valami nincs rendben. Attol hogy a szülök magassäga alapjän minek kell kijönnie häny centinek,az csak egy szämitäs es nem pontos soha egy ember magassäga hogy mennyinek kene lennie. Öröklödes nem csak a szülöktöl lehet hanem tävolabbi felmenöktöl,akär dedszülötöl is,ezek mind befolyäsoljäk. Ha nem volt hirtelen növes,meg lehet akkor valamennyit nöni,megvan az eselye igy,härom centi is eselyes apränkent de inkäbb olyan egy.ket centire gondolok ami meg biztos lehet. Ha megsem sikerül az se baj,teljesen rendben van ez a magassäg is,nem szämit alacsonynak ez se
2014. aug. 16. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!