Szeretnék magasabb lenni, hogyan tudnék nőni még 10 centit?
Figyelt kérdés
Most 170 - 175 -180 cm körül lehetek, nem tudom pontosan, 170 biztos meg vagyok, 180ál pedig biztosan nem több, nem érzem jól magam ezzel a magassággal, ezért szeretnék nőni még.20 éves srác vagyok.2009. szept. 22. 22:02
1/7 anonim válasza:
jó kérdés,de mintha hébe hóba hallotam hogy az elgendő alvás is tehet róla,aludni kell
2/7 anonim válasza:
Magassarkú és cilinder! Tutti lesz +30 cm !!!
3/7 anonim válasza:
20évesen nemhiszem hogy tovább nyúlnál már,de ki tudja,lehet még fogsz egy kicsit
amúgy a tartásod javításával is összehozhatsz egy kis pluszt, más módot nem tudok.műtét.de sztem azt csak nagyon indokolt esetben végzik,elég komoly. sztem nincs gond a magasságoddal,sőt. ideális.
4/7 anonim válasza:
Soook, soook pénzzel.
Plasztikai sebész megoldja, de tuti nem TB-ből.
5/7 anonim válasza:
Teljesen jó a magasságod és még nőhetsz szerintem. Igazán 25 éves koráig fejlődik az ember utána már csak változik! Ne aggódj és elsősorban fogadd el magad mert ha nem tudod addig befolyásolja a párkapcsolataidat is. Ha elfogadod önmagad hidd el aki szeretni fog az szeretni fog és úgy fogad el ahogy vagy! Az én barátom is 33 éves és 173 körül van én vagyok 174 és egyáltalán nem zavar, mert egy imádni való ember. Nagyon szeretem és nem az a fontos milyen magas hanem hogy milyen!!!
7/7 anonim válasza:
Alvás, sok mozgás, (torna, futás stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!