Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék magasabb lenni?

Hogyan tudnék magasabb lenni?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnék magasabb lenni?

Pontosabban az lenne a kérdésem, hogy mitől-hogyan tudok magasabb lenni, mert nem igazán növök, az osztályba én vagyok az egyik legkisebb és ezen szeretnék változtatni.

Oké nem 2 méteres oszlop akarok lenni, hanem átlagosan a koromhoz (15 vagyok, az szerintem sima 170 cm, és most csak 160 vagyok).

Összegezve, és tömören az a kérdésem, hogy mivel tudom -még-jobban elősegíteni a növekedésem?

Köszönöm.

2011. júl. 3. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez genetika. Amúgy lány vagy? Mert ha igen, nézd a jó oldalát, felvehetsz magassarkút :))
2011. júl. 3. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha lány vagy, nem rossz a 160 cm, ha fiú, akkor pedig még biztos fogsz nőni!
2011. júl. 3. 14:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Na épp ez az, hogy fiú létemre vagyok ilyen alacsony.
2011. júl. 3. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
A fiúk később nyúlnak meg hirtelen, mint a lányok. Ne aggódj! :)
2011. júl. 3. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Még nőhetsz, figyelj a hirtelen növésből adódó gerinc problémákra.. de idősebb korban léteznek (léteztek) olyan drasztikus megodások, hogy térdkalács alatt széttörték a lábat majd eszközökkel a gyóyulás során nyujtották...
2011. júl. 15. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

íme, mint előbb emlitettem

2011. júl. 15. 12:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Hmmm érdekes, köszönöm a választ.
2011. júl. 16. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!