Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Éjszakai lábgörcs mitől lehet?

Éjszakai lábgörcs mitől lehet?

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja szinte minden éjjel begörcsöl a lábam. Hol az egyik, hol a másik, van, hogy mindkettő egyszerre. Legtöbbször a lábfej, de sokszor egészen térdtől lefelé. A fájdalomra ébredek fel és van hogy annyira erős, hogy elbőgöm magam, pedig elég magas a fájdalom küszöböm.
2014. aug. 11. 07:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Magnéziumhiány !!!! Vegyél ilyet ,ez a legjobb : [link]
2014. aug. 11. 07:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Szedtek magnéziumot ket hete.... Semmi változás.
2014. aug. 11. 07:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Aki magnézium és egyéb ásványi anyagok szedése ellenére is lábszárgörcstől szenved, annak idegi orvosi kivizsgálásra van szüksége, hogy kiderítsék a görcsök okát. Az idegek károsodása elsősorban olyan anyagcsere-betegségek esetében fordulhat elő, amilyen a cukorbetegség. Emellett az idegek károsodásával jár az alkoholizmus és a vese működési zavarai is. A betegségtől függően vagy a központi vagy a perifériás idegrendszer az érintett. Ezáltal az ingereket nem pontosan közvetítik az izmokba, és így vagy fokozott reakciót váltanak ki, vagy az is megtörténhet, hogy bizonyos motoros folyamatok már egyáltalán nem működnek.
2014. aug. 11. 07:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Huh.Hat alkesz nem vagyok, cukorbetegsegrol sem tudok.... Akkor orvos lesz. Koszi a segitseget.
2014. aug. 11. 07:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
:-) Nagyon szívesen! Majd írd meg mi a diagnózisod .
2014. aug. 11. 07:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Ok. Koszi megegyszer
2014. aug. 11. 07:50
 7/7 KoviAti válasza:

szerintem nem magnézium hanem kalcium hiány

esetleg hormonhiány (parathormon)

de nem vagyok orvos

2014. aug. 11. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!