Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » éjszakai lábgörcs! Most...

éjszakai lábgörcs! Most nagyon fáj, valaki valami gyógymódot tud?

Figyelt kérdés
fásli, krém vagy valami? :( egész nap nem leszek otthon szóval valami olyan amit magammal tudok vinni
2013. júl. 29. 12:52
 1/5 gömbicica ***** válasza:

szia alsó lábszár? comb???

Alsó lábszár esetén a faltól karnyi távolságba állva a láb hátsó részét igyekszem megynyujtani ugy, hogy azért ne feszüljön tul, mert akkor azért fog fájni.

Ha a comb görcsöl, jártam már párszor igy, valami halál rossz érzés, azt hittem itt a vég!!!

jóóóóó nagy csipőkörzéseket szoktam csinálni!!

Az alábbi idézetet 100 %-ban igaznak vélem, mert ezek a görcsös időszakok mindig akkor vannak az életemben, mikor robbanásig feszült vagyok, vagy valamivel kapcsolatban nem mondom ki a véleményemet..... szóval tökre igaz.

Kivánom, sose legyen többet szükséged ilyen megoldásokra!

krémet, fáslit nem szoktam használni. Ha visszaáll az életem a normál kerékvágásba, a görcsnek eszébe sem jutok!!! :-)

részlet innen:

[link]

GÖRCS

(általában)

Egy izom vagy izom

csoport akaratomon kívüli, fájdalmas és múló összehúzódása. A görcsök nagy

(néha szélsőségesen nagy) belső feszültséget jeleznek. Megakadályozom, hogy az isteni energia

áramoljon bennem, mert szorult helyzetben vagyok. Berögzült gondolatsémáimat ki kellene

irtanom

magamból. Jelenleg rengeteg feszültséget élek meg, amely tehetetlenség érzésével is párosul. Azon

gondolkodom, mitévő legyek, mi a legmegfelelőbb megoldás számomra. Mivel félek, ezért begörcsölök,

fix ideákba kapaszkodom. Félek az élettől, és radi

kálisan blokkolom az energiát bizonyos pontokon. A

görcs helye elvezethet annak a felismeréséhez, hogy min kell változtatnom. Ha a lábam görcsöl, akkor

az általam választott irányon, ha a lábszáram, akkor azon a módon, ahogy az életben előrehaladok, ha

a

k

ezeim, akkor a tetteimen, és cselekvéseimen kell változtatnom. Tudatára ébredek az engem nyomasztó

belső fájdalmaknak, és rájövök, hogy képes vagyok ezen változtatni. Nyitott maradok az isteni energi

a

előtt. Időt szánok arra, hogy megállják és elgondolkodj

ak. Ez a pillanatnyi megállás lehetővé teszi

számomra, hogy lassabban és más irányba, másképpen folytassam az utamat, és azt is, hogy jobban

érezzem magam a bőrömben.

GÖRCS

-

HASI GÖRCS

(lásd még: HAS)

A has az intuíció és a kreativitás csakrájához kapcsol

ódik.

Í

gy a hasgörcs arról árulkodik, hogy félek a

megérzéseimre hallgatni, vagy nem hagyom kibontakozni a bennem lévő kreativitást. Blokkolom az

isteni energiát a testem köldök alatti területén. Minden olyan folyamatot megállítok, amely lehetővé

tenné

szá

momra, hogy meglássam, mi az, ami az előrehaladásban segítene engem. Elfogadom és megnyílok,

bízom az életben. Hagyom, hogy a megérzéseim vezessenek engem.

GÖRCS

-

IZOMGŐCS (általában)

Valamit visszatartok, nem akarom elengedni. A belső feszültség izmot ér

intő energiablokkolás révén

fejeződik ki. Az izom az energiát, az életet, az erőt szimbolizálja. Így az életnek állok útjába, ha

nem

hagyom a megváltozó, már feleslegesség vált gondolataimat elmenni. Bizonyos elveket fel kellene már

adnom, mégis átitatják

mindennapjaim cselekedeteit. Fontos megvizsgálni, hogy a görcs melyik testrészt

érinti. Mostantól megtanulom, hogy a szívemmel gondolkodjak, hogy jobban kinyíljak az

előrehaladásomat elősegítő új lehetőségekre. A múltat nem tudom megváltoztatni, de tudatáb

an vagyok

a jelen szépségeinek. A meditáció és egy, az egyensúlyom visszanyerését segítő energetikai módszer

segít abban, hogy megszabaduljak a felesleges feszültségektől.

2013. júl. 29. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Szedjél magnéziumot.
2013. júl. 29. 13:17
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindkettőtöknek!

első: a feszültség lehetséges nálam is akkor szerintem.. nehéz időszakon vagyok túl és pont ezzel az egésszel álmodtam mikor arra keltem hogy a lábam nagyon görcsöl.. :/

2013. júl. 29. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Istenem a halálom!! Pont a napokban sikerült erre ébrednem, a párocskám izomhúzódásra vett magának ice power hűtőkrémet.. Na reflexből elkaptam, mert ráállni nem tudtam utána a lábamra.. 5 perc alatt lehűtőtte, hál'isten a fájdalmam azonnal megszűnt :) 1 óra múlva pedig mintha semmi

Nem lett volna.

2013. aug. 8. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
na akkor én is kipróbálom következőnek, köszi! :)
2013. aug. 11. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!