Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális hogy viszketek a...

Normális hogy viszketek a solutio antisudoricatól?

Figyelt kérdés
pár napja használom a hátamra,és napközben mikor melegem van, nem izzad a hátam hanem viszket meg csíp. ez normális? Hallottam, hogy van aki reggel lemossa. De akkor is ugyanolyan a hatása?
2014. aug. 8. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek a szerek valószínűleg többet ártanak, mint hatnak.

A bőrünknek szüksége van arra, hogy izzadjon, mert ezzel párologtat, öli a bőrön élősködő bacikat és hűti a bőrt és a testet is.

Amit te használsz valószínűleg elzárja ezeket a mirigyeket, így a bőr nem tud párologtatni, megreked az izzadtság, elszaporodnak a bacik.

Ez a csípés, viszketés - a valódi reakciója a szervezetednek, a mirigyeknek és a bőrnek, hogy ne kend magad azzal a sz*rral. :)

Tönkreteszed magad, a bőröd és különböző komoly baktériumokat, vírusokat, gyulladásokat és ebből adódóan fertőzéseket is összeszedhetsz.

Hagyd abba, hagyd hogy izzadj.

Erre deo spray-t ajánlok, mert az semlegesíti a szagokat, valamint többszöri kézmelegvízben való zuhanyzást.

2014. aug. 8. 13:08
 2/2 A kérdező kommentje:
igen én ezt értem,csak az a baj,hogy állandóan folyik a víz a hátamon és ez egy 17 éves lánynál elég kellemetlen. főleg,hogy át üt a pólón. nagyon gáz :( dezodor meg a hátra nem jó ;/ de azért köszönöm szépen!
2014. aug. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!