Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért viszketek hetek óta?

Miért viszketek hetek óta?

Figyelt kérdés

Hetek óta viszketek. Eddig csak azt hittem, hogy talán az idegektől van, de legnagyobb rémületemre azt mondták, hogy ez csak rüh lehet, ami nagyon megijesztett. Pedig nincsenek higiéniai problémáim, azt hallottam, attól is lehet, ha nem zuhanyzom naponta, csak kétnaponta.

A viszketés előtt többször is előfordult, hogy az idegeimben éreztem valamit, olyankor azt hittem, egy nagyobb bogár mászkál rajtam, vagy mintha bármi hozzámért volna. Azt hittem a viszketésnek is ehhez van köze. Nagyon remélem nem rüh, és ha mégis, szerintem még valami nagyon kezdeti fázisban lehet és lehet tenni valamit. A jobb karomon, egy helyen van valami gyenge kiütés, ahol vakartam. Mit tegyek?

2014. jan. 5. 17:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!