Miért van az hogy nem álmodok? Katt.
Figyelt kérdés
Mostanában soha nem álmodok, vagy pedig nem igazán emlékszem rájuk.. Pedig ha nem a saját ágyamban alszok akkor általában mindig szoktam álmodni és emlékszem is rájuk.. Ez miért van?2010. jan. 12. 20:00
1/12 anonim válasza:
Én úgy hallottam még anno hogy ha valaki nem álmodik, akkor nagyon mélyen alszik. Mert egy bizonyos szakaszban álmodik csak az ember, amíg teljesen "ki nem kapcsol" a szervezete. Azért van ha valaki hulla fáradt és bedől az ágyba egyből elalszik és mire észbe kap már reggel van :)
2/12 A kérdező kommentje:
Hát szerintem velem is így van, mert elsüthetnek mellettem egy ágyút, akkor se ébredek fel rá. De viszont azt nem hinném , hogy mindig fáradt vagyok...
2010. jan. 12. 20:06
3/12 anonim válasza:
Olyan nincs,hogy nem álmodsz.Csak nem emlékszel rá.Úgy tudom meg is halnál,de ebben nem vagyok bíztos.
4/12 anonim válasza:
Igen ez így van, aki nem álmodik annak ki van kapcsolva az agya és az a jó!
5/12 A kérdező kommentje:
Az miért jó nekem, ha ki van kapcsolva az agyam? Pihentetőbb?
2010. jan. 12. 20:10
6/12 anonim válasza:
Persze hogy pihentetőbb! :)
Akkor teljesen ellazulsz és sokkal jobban regenerálódik a szervezet... Magyarán kipihentebb / frissebb vagy.
Nem tapasztalsz ilyet?
Sokaknak pont az a baja hogy rosszakat álmodnak / forgolódnak...
7/12 anonim válasza:
Én is szeretnék álmodni de nem jön össze :(
8/12 anonim válasza:
örülj neki ,hogy nem álmodsz..,ez mint irták már ,azt jelenti,hogy nagyon mélyen alszol és nem jár az agyad még alvás közben is.Egyébként én mikor álmodok fáradtabban kelek,mint mikor nem álmodok:S Nálad is igy van?
9/12 anonim válasza:
Ha az életben stresszelsz, rémálmaid lesznek,
ha úgyérzed nem tudod kibontakoztatni a vágyaidat, akkor álmodban valószínűleg repülni fogsz.
Ha nincs semmi problémád, meg tudsz oldani mindent, a magad ura vagy és jól érzed magad a bőrődben, akkor nem álmodsz semmit. Örülj neki.
Mellesleg én akkor álmodok inkább, amikor túl sokat alszom, de ha azt csinálom, hogy amint felébredek egyből fel is kelek, akkor nem álmodok semmit.
10/12 A kérdező kommentje:
Akkor veszem észre, hogy kipihentebb vagyok, ha 8-9-10 órákat alszok, de sajnos ez csak hétvégenként fordul elő, hétközben jó ha sikerül 6-7 órákat aludni és ilyenkor elég nehéz a reggeli kelés, bár elég sokáig pihentnek érzem magam, de délután 1-2 óra körülre már fáradt vagyok.
2010. jan. 12. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!