2 hete volt egy műtétem, melyhez altattak. Azóta nappal is gyakran alszom, és szinte minden álomba merülésemkor álmodok valami rosszat. Pl fojtogatnak Ez normális? Volt már ilyan mással is?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 21:34
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem véletlenül írnak ki műtét után x hét kötelező pihenőt, nem csak a sebgyógyulás, de vissza kell rázódni a normális életbe, az pedig egy ilyen után nem megy egyik napról a másikra.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, 6 hét pihi van! Csak gondoltam megkérdezem, hogy ez normális vagy bekattantam :)
2010. szept. 1. 21:46
3/3 anonim válasza:
Nem kattantál be, nyugi. :-) Igaz, engem - hála Istennek - még nem kellett műteni soha, de ismerek olyant, akit már műtöttek, kolléganőm volt egy időben (én azóta elkerültem onnan), és a műtétje után kb. ugyanez lehetett nála, mert nem tudtunk sokáig semmit, és csak hébe-hóba válaszolt 1-1 üzenetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!