Normális az ha szinte minden nap álmodok?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értve hogy emlékszek is rá hogy mi volt mit csináltam stb...2010. jan. 6. 20:24
1/7 anonim válasza:
Mindenki amúgy is álmodik minden nap - ha meg emlékszel is, az szerintem nagyon jó dolog!
2/7 anonim válasza:
és szépeket álmodsz?
szerintem normális
4/7 A kérdező kommentje:
Mikor hogy, valamikor nőset, valamikor akciósat, valamikor unalmasat, milliomosat, néha kár felkelni, néha meg jobb :D
2010. jan. 6. 20:30
5/7 anonim válasza:
én is emlékszem minden nap mit álmodtam, legalábbis miután felébredek :) semmi gond nincs ezzel.
6/7 anonim válasza:
én is mindig álmodok,sőt ha nagyon álmos vagyok az álom hamarabb jön,minthogy rendesen elaludnék.(nem álmodozás,tök másra gondolok egyszer csak vmi bejön a képbe és mikor felébredek akk veszem észre h jó hamar álmodtam.)
7/7 anonim válasza:
én is mindig emlékszek az álmaimra szerintem tök jó dolog. a barátaim irigyelnek is érte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!