Mennyire baj a habos vizelet?
az interneten szoktam nézelődni hogy mit és hogy együnk és az egyik cikkbe találtam hogy akinek a vizelete habos annak cukorbetegsége lehet vagy veseproblémája!
Eléggé megijedtem mert azt hiszem egy hónapja észrevettem egyszer hogy kicsit habos de mire már felhuztam a nadrágom addigra alig volt olyan és csak kicsit volt habos amikor kijött. Az egy hónap alatt nem nagyon figyeltem hogy habos e vagy nem, csak arra emlékszem hogy azt szoktam figyelni hogy milyen a színe mert ugye az a jó ha minél halvanyabb szinű. Most is elmentem pisilni és most is egy kicsit habos volt vagy olyan buborékos egy kicsit de hamar eltünt és mire felhuztam a nadrágom akkor már minimálisan volt habos. Eléggé megijedtem mert az interneten elég rossz dolgokat olvastam. Akkor van csak baj ha mindig habos vagy hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!