Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A műtétnél adott iv. Kábszerne...

A műtétnél adott iv. Kábszernek minősülő anyagok mennyi idő alatt mutathatók ki vizeletből/vérből?

Figyelt kérdés

Volt egy műtétem, lassan minden oké, na de aptam 4 féle elég durva kábszert amikor altattak, viszont lesz sportorvosi vizsgálat, és ott végeznek mindig vizelettesztet. Amit biztosra tudok: fentanyl, ketamin, a többi csak pszichotrop de nem kábszer, tehát az nem érdekes (midazolam, diazepem).

Mennyi időnek kell eltelnie h ne mutassa már ki?

(az a baj h hiába dokumentált az egész, amíg pozitív a teszt, addig nem adják meg a versenyengedélyt)

#vizelet-teszt
2014. jún. 30. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Amit mütétnél kapsz, az nem kábítószer, egész más hatóanyagokat tartalmaz.
2014. jún. 30. 14:39
 2/5 A kérdező kommentje:

amit leírtam, azokat tutira kaptam mert megkérdeztem. és azok listásak.

szal konkrétan azt a 2 hatóanyagot meddig mutatják ki?

2014. jún. 30. 15:06
 3/5 A kérdező kommentje:

komolyan!

Fentanyl és ketamin mennyi ideig kimutatható vizelettesztből?

és a tramadol egyáltalán kimutatható az ópiát-skálán?

2014. júl. 24. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:
max. 2-3 nap, de ha mégis gond lenne, a kórházi zárójelentéssel tudod igazolni magad.
2014. júl. 24. 20:02
 5/5 A kérdező kommentje:

ezeket nem érdekli semmi. akkor azt mondják h na jó, majd ha negatív, akkor lehet újra jönni, műtét ide vagy oda.

de szerencsére túl vagyok rajta és neg. lett.

2014. júl. 25. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!