Pattanásos arcbőr?
Nekem is nagyon pattanásos az arcom,bár nekem nem "fehér" inkább csak ilyen rengeteg kis púp van a "bőröm alatt" - talán igy elképzelhető :) meg persze a régi pattanásaim helye,két oldalon az arcomon(piros foltok),ott is szoktak mindig előjönni a nagyok általában.
Mikor még tininek számítottam (talán 5 éve,most 20 éves vagyok) a gyermekorvosom fogamzásgátlót írt fel,ami nagyon szépen használt,egyáltalán nem voltak pattanásaim! A gondom azzal az volt,hogy elfelejtettem rendszeresen szedni,amivel aztán több bajt csináltam,így inkább azt abbahagytam.
Azóta az összes létező avon terméket használtam ami a zsíros bőrre és pattanásokra van,még a + 30as bőrmegújító arctisztítót is-hátha tisztítja :) ugyan ez a garnier,és clean and clear cuccokkal...
Most a felnőtt bőrgyógyász ajánlotta a La Roche Posay termékeket, amiből arclemosót és valami krémet is használok 2 hete,nagyon reménykedem,de még semmi! :( és még egy krémet kaptam tőle receptre,amit még nem váltottam ki,mert igazából félek,mert rosszakat hallottam/olvastam róla,és ő is mondta,hogy könnyen begyulladhat tőle az egész arcom stb. Akkor inkább maradok így!
Ha ez sem használ visszatérek a fogamzásgátló témához,mert 20 évesen nem szeretnék úgy kinézni mint egy kis tini! Azt még hozzá kell tennem,hogy nálam ez öröklött.
Bocsi,hogy regény lett :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!