Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy súlyosan pattanásos és...

Egy súlyosan pattanásos és miteszeres arcbőrre mit lehet tenni, hogy elmúljon hamarabb, vagy legalább ne látszodjon olyan nagyon?

Figyelt kérdés
16 éves lánynak nagyon pattanásos az arcbőre, és nem tudja, mit lehet tenni. Én szeretnék segiteni rajta, és adjatok egy pár ötletet, hogy mit lehetne tenni. Ha lehet olyan szereket vagy gyógyireket ajánljatok, amelyek könnyen beszerezhetők, vagy otthon/patikába lehet tenni rá szert.Köszönöm előre is válaszotokat....

2013. aug. 3. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Garnier Pure Active ExfoBrusher és valamilyen zsírosabb krém mert nagyon kiszárítja a bőrt nem szabad túlzásba esni sem hetente 2-3x-szor ajánlom.

Illetve vermix szárító keverék dm-ben kapható:) vagy az egyik vagy a másik.

-Nem szabad nyomkodni,koszos kézzel nem nyúlkálunk kozmetikus bízzuk.

- Elegendő folyadék

-ha alapozza felejtse el ! eltömíti a pórusokat nem szellőzik a bőr

2013. aug. 4. 17:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!!!
2013. aug. 5. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha akkut a dolog, akkor esetleg a gyulladáscsökkentő is segíthet,mde ez nem megoldás, csqk gyorsan 1 eseményre maximum...

Javaslom a kozmetológust és a nem sztk-s bőrgyógyászt (4 -gyel jártam meg)

Később heges lehet a bőre, ráadásul nm feltétlenül múlik el,mhabnnyre súlyos a kamaszkor végével!!!

27 vagyok, mg mindig mint egy tininek (achne...időről időre visszatér:(, de szerencsére nem mindenki ilyen szerencsétlen, mint én, a legtöbbeknekk rendbeteszik gyógyszerrel és dermatológiai termékekkel.

2013. aug. 22. 07:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Először mindenképpen kozmetikus! Egy jó szakember meg tudja állapítani, hogy az ő hatáskörébe tartozik-e a probléma, vagy inkább továbbküldi bőrgyógyászhoz.

Semmiképp ne kísérletezzetek semmivel, az Exfobrushert, amit az első javasolt, még véletlenül se próbáljátok ki! Az csak tönkreteszi a bőrt!

2013. aug. 22. 09:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
2013. aug. 24. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!