Egy súlyosan pattanásos és miteszeres arcbőrre mit lehet tenni, hogy elmúljon hamarabb, vagy legalább ne látszodjon olyan nagyon?
Garnier Pure Active ExfoBrusher és valamilyen zsírosabb krém mert nagyon kiszárítja a bőrt nem szabad túlzásba esni sem hetente 2-3x-szor ajánlom.
Illetve vermix szárító keverék dm-ben kapható:) vagy az egyik vagy a másik.
-Nem szabad nyomkodni,koszos kézzel nem nyúlkálunk kozmetikus bízzuk.
- Elegendő folyadék
-ha alapozza felejtse el ! eltömíti a pórusokat nem szellőzik a bőr
Ha akkut a dolog, akkor esetleg a gyulladáscsökkentő is segíthet,mde ez nem megoldás, csqk gyorsan 1 eseményre maximum...
Javaslom a kozmetológust és a nem sztk-s bőrgyógyászt (4 -gyel jártam meg)
Később heges lehet a bőre, ráadásul nm feltétlenül múlik el,mhabnnyre súlyos a kamaszkor végével!!!
27 vagyok, mg mindig mint egy tininek (achne...időről időre visszatér:(, de szerencsére nem mindenki ilyen szerencsétlen, mint én, a legtöbbeknekk rendbeteszik gyógyszerrel és dermatológiai termékekkel.
Először mindenképpen kozmetikus! Egy jó szakember meg tudja állapítani, hogy az ő hatáskörébe tartozik-e a probléma, vagy inkább továbbküldi bőrgyógyászhoz.
Semmiképp ne kísérletezzetek semmivel, az Exfobrushert, amit az első javasolt, még véletlenül se próbáljátok ki! Az csak tönkreteszi a bőrt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!