Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen rosszul lét lehetett?

Milyen rosszul lét lehetett?

Figyelt kérdés

Egész délelőtt nyomott mellkasi fájdalmam volt a bal felemen. Kimentem a friss levegőre akkor kicsit jobb lett. Hányingerem lett, majd erős lüktető bal oldali fejfájás tört rám. Fáradtnak éreztem magam... Ráadásul hol levert a víz, hol rázott a hideg, mind emellett piros volt az arcom nagyon... Haza értem munkából, lefeküdtem az ágyra, akkor forgott velem a szoba, szédültem. Ebédeltem, aludtam 3 óra hosszát. Sétáltam egyet, elmúlt a fejfájásom 5 gyógyszer után. Viszont megint kezdem érezni a mellkas fájdalmat... vagy legalábbis olyan érzés mintha egy nagy teher lenne rajtam... kicsit nehezebben esik a levegő vétel.

Mielőtt elmentem itthonról mértem vérnyomást akkor 130/57 volt, ami nálam lehet egy kicsit magas, mert alacsony vérnyomásos vagyok. Alap állapotban 100 körül szokott lenni...

Na most a kérdésem, hogy komolyan kellene ezt venni és hétfőn meglátogatni a házi orvost, hogy küldjön el EKG-ra meg rég voltam már általános labor vizsgálaton is, azt is megnézetném. Vagy a nagy meleg és időváltozás okoz ilyen problémákat és kész...

Édesapám és édesanyám is érrendszer problémás, magas vérnyomásos és cukorbeteg... Eddig nálam nem volt ilyen probléma,de most kicsit kezdem kétségbeesni.

19/L

Köszönöm a segítséget! :)

2014. aug. 2. 22:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon sok oka lehet.

Szerintem most menj el az ügyeletre, és ne várj hétfőig.

2014. aug. 2. 22:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Most megmértem... 90/60 a vérnyomás.
2014. aug. 2. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!