A fehérje por az káros? (többi lent)
Figyelt kérdés
Konditerembe szeretnék járni, és sokan mondták (közülük az egyik a biológia tanárom) hogy nincs azzal semmi baj csak ne szedjek proteineket, inkább maradjak a sima étrendnél. De nem értem, a fehérje por is csak sima fehérje. Mi kárt tud nekem okozni? És ezeket csak olyanoktól hallottam akik életükben nem nyúltak súlyzókhoz. Sok embert ismerek aki szedi, és eddig semmi bajuk nem volt. Gondoltam felteszem itt ezt a kérdést, mert én sem vagyok 100% biztos.2014. júl. 31. 18:14
1/2 anonim válasza:
Hogy is szokták mondani? " Apa kezdődik.. " Ne vedd magadra kérdező, csak az ilyen kérdésekről mindig ez jut eszembe. A fehérjepor nem káros, ugyanolyan fehérjeforras, mint a csirkemell. Aki mast mond, az csak a tudatlanságát bizonyítja, esetleg mellé valami okoskodás.
2/2 anonim válasza:
Nem káros, olyan mintha sok csirkét ennél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!