Hogyan legyünk betegek? (Bővebbrn lent. )
Figyelt kérdés
Olyan betegséget akarok mintpéldául, fülfájás, láz, stb.2010. jan. 11. 06:23
1/9 anonim válasza:
Ha táppénzre akarsz menni, ahhoz nem kell fülfájás,akarattal ne okoz magadban kárt.Légy őszinte az orvosoddal, mond meg neki, hogy pár nap pihenésre van szükséged.
2/9 anonim válasza:
Menj ki a Margit-szigetre és fürödj egyet a Dunában.
3/9 anonim válasza:
Suliban a krétaevéstől mindig lázasak lettünk, aztán elmúlt. De ha elmész orvoshoz és azt mondod, h hasmenésed volt, kiír. Bárkire rájöhet. Gyomorrontás stb.
4/9 anonim válasza:
Mit szólnál a H1N1-hez? Amúgy meg menj be egy betegekkel teli rendelőbe. Hajrá! >:(
5/9 anonim válasza:
Láz: egyél krétát, szopogass jégkockát!
fülfájás: hagyd, hogy belemenjen az uszoda vize; dugdoss bele dolgokat!
hasmenés: kefir+savanyú uborka+tej+cseresznyebefőtt+ananászlé
6/9 anonim válasza:
Ijet hogy valaki beteg akarjon lenni szánalmas..... Szívből kívánom kapd el a rákot vagy az écet.
8/9 anonim válasza:
én eddig mindig krétát ettem hideg vízben fürödtem és nyitottablaknál aludtam 8/8 szor nem mentem suliba kb. 3 napig legalább egyy egész krétát egyél úgy ,hogy összezúzod és vmivel megiszod :D
9/9 anonim válasza:
A kréta már nem működik, állítólag kiszedték belőle azt az anyagot ami a lázat okozta, anno én még általános sulis koromban (3-4 éve) megettem 3 darab krétát és még rajtam kívül két osztálytársam is, és egyikünknek sem lett semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!