Miért van hasmenésem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Körülbelül egy éve mindig hasmenésem van 2 naponta.. Nem eszek semmi olyat amit ez kiválthatna.(szerintem) Amikor hasmenésem van, sose fáj vagy görcsöl a hasam. És minden nap csak egyszer van hasmenésem. Mitől lehet ez?
14/L
2014. júl. 26. 18:46
1/2 anonim válasza:
Nem iszol estleg tejet? Lehet,hogy ez váltja ki nálad.
2/2 anonim válasza:
Nekem olyan 5-6 éve van ugyanez. Voltam vele gasztroenterológusnál, mindenfélére megvizsgáltak, hogy nem vagyok-e érzékeny (köztük laktózra is), de minden teszt negatív lett. Csináltak vastagbéltükrözést, de ott sem találtak semmit. A doki végül azt mondta, hogy mivel naponta csak egyszer van, és fájni is csak ritkán fáj, nem vészes a dolog. Inkább örüljek, hogy nem kell erőlködnöm a wc-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!