Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lesz egy jó nagy hasmené...

Mitől lesz egy jó nagy hasmenésem?

Figyelt kérdés

Igazából tudom hogy nem jó indok és nem is fogok most kifogások után kutatni egyszerüen nem maradt időm tanulni holnapra és dogát irunk ... kéne egy jó hasmenés amitől nem tok majd suliba menni. tudtok vmi jó házi praktikát es hogy mennyi idő után hat... próbáltam a tejet gyümölcsöket de nem vált be ... esetleg vmi kotyvaszlék vagy te vagy akarmi?

Hallottam a szűzteáról az beválik? Ha tudtok vmi garantált fosást kérlek irjátok meg.

2014. máj. 26. 19:03
 1/8 A kérdező kommentje:
a "kotyvaszlék vagy" után nem "te" van hanem "tea" akart lenni...
2014. máj. 26. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy fogod magad, bemész, megírod, aztán kijavítod.
2014. máj. 26. 19:15
 3/8 anonim válasza:

Ezen most jót röhögtem :D azt ajánlom hogy igyál annyi langyos de ne meleg és ne hideg vizet amennyit csak tudsz rögtön utána csomó tej és garantált fosás :D vagy ha van hashajtó azt hiszem gutalax az bitang erős.vagy zabálj nagyon zsíros kaját magába hidegen.

sok szerencsét ! :D

2014. máj. 26. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Párszor bemész a wc-re, majd azt hazudod, hogy hasmenésed volt. Ugye milyen egyszerű? :)
2014. máj. 26. 19:18
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotok mindent meg teszek a cél érdekébe..
2014. máj. 26. 19:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Amugy ha meg reggel csinálnám vagyis akkor vennék be hashajtót amikor még semmit nem ettem akkor is megfosatna..
2014. máj. 26. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Aztán kiszáradsz te észlény.
2014. máj. 26. 21:52
 8/8 anonim válasza:
na befostál ? :D
2014. máj. 27. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!