Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S.! Holnap érettségizem...

S. O. S.! Holnap érettségizem de hasmenésem van, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igyekeztem nyugodtan várni a dolgot és nem rástresszelni de mégis ráment a gyomromra. Most meg még idegesebb vagyok, mert így hogy fogom végigcsinálni? ráadásul ár gyógyszertárban se tudok elmenni! Mit tehetnék?
2014. jún. 18. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs valahol egy gyógyszertár nyitva? Kéne hasfogó neked, amit be tudsz venni, és egy kis Hova tabletta is, hogy megnyugodj ;)

Sok sikert a vizsgákhoz!

2014. jún. 18. 16:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem, mert vidéken vagyok és a legközelebbi gyógyszertár is 20 km-re van. ráadásul holnap a reggeli turnusban vagyok, szóval...

Valahol olvastam hogy üres fekete tea jó, mert pótol bizonyos dolgokat meg ugye segít hogy ki ne száradjak... Enni nem nagyon merek, de próbálom lenyugtatni magam.

Köszönöm szépen!

2014. jún. 18. 16:53
 3/7 anonim ***** válasza:
20 km az nem vészes. Menj át busszal, vonattal, vagy kérd meg a szüleid, hogy hozzanak.
2014. jún. 18. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Valamit kéne enned, mert nem fogsz tudni gondolkodni holnap.
2014. jún. 18. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Répa alma,keksz talán megfogja, de az imodium a legjobb beveszel kettöt es mehgoldja
2014. jún. 18. 17:56
 6/7 anonim válasza:
na eljutottál? mi volt ?
2014. jún. 20. 01:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Reggelre jobban lettem kicsit. Suli előtt bementem még nagymamámhoz ő adott gyógyszert. Az érettségit sikeresen végigcsináltam! :)

Azóta voltam orvosnál. Valami gyomorvírust kaptam el, így most diétára vagyok ítélve.

A nehezén már túl vagyok. :)

2014. jún. 20. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!