Amikor napközbe vagyok nagy wc-n és nem tudom kimosni a fenekem estére kicsit kakis szokott lenni a bugyim ez olykor igen kellemetlen szituációkat okoz egyszer meglátta a barátom én meg égtem mint a rongy. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 19:09
11/18 anonim válasza:
Ez most ugye kamu?
Tehát a barátod meglátott a szennyesben egy sz@ros bugyit, aztán kikapta, és elkezdte lóbálni, hogy "ez most a tiéd?"? Vagy hogy tudtad kimagyarázni, hogy anyukádé?
12/18 anonim válasza:
A barátod azt hiszi, hogy nem emberből vagy? Nekem ilyen buta pasi nem kéne...Ha beteg lesel, mit csinál, ott hagy?
13/18 anonim válasza:
Meg kell nézni a wc papírt, hogy még kakis-e, amikor törlöd. Amíg kakis, addig törlöd. Akkor hagyhatod abba, ha már nincs rajta nyom.
Sokkal hamarabb tiszta lesz a feneked, ha nedves wc-papírt is használsz, de vigyázz, ha lány vagy, a hüvelynyílásra ne menjen rá az ebből lecsorgó víz sem a fenéktörlés után!
És a nedves papír után megint jöhet a száraz.
Egyébként nem ördögtől való az sem, ha kakálás után lezuhanyzol. Ha van lehetőséged rá. Egészséges szokás.
14/18 A kérdező kommentje:
Mindig szoktam pont ezért.
2014. júl. 25. 20:38
15/18 anonim válasza:
A sima bugyi is lehet fékcsíkos, a nadrág be tudja annyira nyomni. Ahogy írták, nedved wc papír, és jól betörölni, nyomd oda az ujjaddal először az egyik oldalra, aztán a másikra is, meg egy kicsit be a nyílásba, ki kell tapasztalni, ha rossz irányba nyomod akkor lehet hogy már nem barna a papír de még lenne mit törölni. Vagy fekete bugyi :p.
16/18 A kérdező kommentje:
A fekete bugyi jónak tűnik Köszönöm
2014. júl. 26. 07:21
17/18 anonim válasza:
:-) sz..ros pitcsára a fekete bugyi a megoldás???
18/18 anonim válasza:
Azért még lehet tanulni mit. Én például a törököktől tanultam meg, hogy azok visznek egy flakon vizet a wc-re. És már megvan oldva a mosás. Nem nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!